Obaveštavamo vas da možete pogledati program internog skupa Odeljenja za arheologiju "Repetitio archaeologiae 2018" koji će se održati u četvrtak,  6.decembra, sa početkom u 13 časova, u učionici 410. Kao i prethodnih godina na ovom skupu ćete imati priliku da čujete izlaganja kolega kojim će predstaviti svoje radove koje su tokom prethodnog perioda izlagali na konferencijama u inostranstvu. 

Filip Ristović i dr Ivana Živaljević sastavili su priručnik za pripremu životinjskih skeleta za komparativnu zbirku, koji možete preuzeti OVDE.

 

 

U četvrtak, 6.decembra, sa početkom u 13 časova, u svečanoj sali “Dragoslav Srejović”, održaće se interni skup Odeljenja za arheologiju pod nazivom "Repetitio archaeologiae" - predstavljanje radova nastavnika i istraživača Odeljenja za arheologiju izloženih na naučnim skupovima održanim u inostranstvu u prethodnom periodu (2018. godina).

Opširnije...

Istraživači Laboratorije za bioarheologiju učestovali su na 24. neolitskom seminaru održanom 26. i 27. oktobra u Ljubljani.

Opširnije...

Istraživači Laboratorije za Bioarheologiju Filozofskog fakulteta su tokom septembra izlagali rezultate svojih istraživanja na tri velike međunarodne konferencije.

Opširnije...